maanantai 16. maaliskuuta 2009

Tampere KV - komiat pärjää aina...

Pitäähän sitä hehkuttaa kun kerran on syytä siihen ja aihetta iloon..

Lauantaina pyörähdettiin Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä pienten podengojen kanssa. Porukka olikin iso, pieniä karkeita ilmoitettu 23. Tämä on eniten ikinä Suomessa.
Meiltä oli kehään ilmoitettu Carlos (Sandeisan Caramelo), Oliver (Irezumi Nascer do Sol), Martta (Acacia do Vale do Juiz) ja Hera (Hera da Terra de Montoito) sekä Hanna-Leenan ilmoittamana Sentti (Mimoso do Vale do Juiz).

Pojat oli ensin kehässä kuten aina.

Virpi esitti Sentin hienosti sen ensimmäisessä junnuluokassa ja erinomainenhan sieltä pojalle napsahti. Sentti oli tosi reipas ja iloinen kehässä ja se oli ilahduttavaa nähdä kun valitettavan usein joutuu näkemään kehässä arkoja podengoja, mitä ne ei saisi olla. Sentin tulos JUN ERI-3. Hieno alku pienen pojan näyttelyuralle. =) Kiitos Virpi ja Pete kun toitte Sentin Tampereelle ja onnittelut hyvästä alusta.

Valioluokassa Oliver teki historiaa päihittämällä todella hyvinmenestyneen isänsä valioluokassa ensimmäistä kertaa, ollen VAL ERI-1, PU1, CACIB, ROP!!! Carloskin, joka ei ollu todellakaan minkäänlaisessa näyttelykarvassa, sai erin tuomarin tarkassa syynissä ollen VAL ERI-4. Jos tuomari olisi liikuttanut koiria enemmän, olisi Capakin voinut sijoittua vielä paremmin. Mutta aina kun uudelta tuomarilta saadaan eri, pitää olla tyytyväinen.

Nartuissa oli ensin kehässä Martta. Tämä oli Martalle ensimmäinen virallinen näyttely. Junnuluokassa oli 4 narttu yhteensä ja Martta "hieman" haluton liikkumaan. Silti tuloksena junnuluokan voitto. Jo tämä olisi meille riittänyt, mutta tuomari oli eri mieltä. Paras narttu kehässä oli useampi hieno narttu, mutta niin vaan meidän Martasta tuli myös paras narttu. Eli Martin tulos lauantailta JUN ERI-1, PN1, SERT, VSP.

Hera oli nuortenluokassa pitkästä aikaa näyttelyssä ja tuloksena EH-1. Ei mitenkään huonosti sekään, ottaen huomioon, että se oli aika huonossa karvassa. Kiitokset Pialle Heran hienosta esittämisestä.

Ei siis mitenkään pöllömpi päivä... Paljon oli polemiikkia myös Martan liikkumisesta, tai no sen liikkumattomuudesta, mutta niin... Tuomari tekee ne päätökset, kokenut näkee vähäisestäkin liikkeestä onko koira ok ja sitä paitsi... Komiat pärjää aina.. ;)

1 kommentti:

  1. HYVÄ MARTTI! Upea aloitus molemmilla pikku kakaroilla. Onnittelut myöskin kasvattajalle Portugaliin!

    VastaaPoista