maanantai 6. heinäkuuta 2009

Carloksen eka nollarata!!!

Tänään oltiin taas Purina-arenalla möllikisoissa Carloksen kanssa. Mukana oli koko poppoo ja Olli otti tuntumaa harjoitusesteisiin. Intoa löytyi, vähän liikaakin, ja parin rallierikoiskokeen jälkeen totesin, että Olli ei ollut tänään kisavireessä kun "ei korvia, ei korvia"-meininki oli päällä.

Carloksen ilmoitin taas minimölleihin. Meitä oli tällä kertaa kisaamassa 41 parivaljakkoa ja rata oli aika monimutkainen möllirata. Ihanne aika oli 48 sec ja radan pituus 150 m. Oli paljon puuhattavaan ja pari ansaakin. Rataan tutustuessa olin varma, että jälleen menemme niistä muutamaan, mutta toisin kävi....

Radalle valmistautuessa, Carlos oli rauhallinen, melkein liiankin rauhallinen... Se vaan nuuskutteli maata ja veti tyttöjen luo.. Olin ihan varma, että mettään menee ja rytinällä.. Ei siis ollut paineita radalle lähtiessä lainkaan.

Ensimmäiset kaksi estettä ja sukellus putkeen sujui vauhdilla, ja sen jälkeen oli oikeastaan radan haasteellisin osuus, eli kolme hyppyä jokainen vähän eri puolilta ja suunnasta. Tässä kohtaa meillä tuhriintui aikaa kun ei oikein heti ymmärretty toisiamme Carloksen kanssa, mutta virheitä ei tullut. Loppu osuus radasta meni siististi. Olin varma, että ainakin jotain virheitä meille tuli, mutta upea rata se kuitenkin oli ja olin erittäin tyytyväinen Carloksen suoritukseen.

Sitten kun tulokset tulivat, niin varsinainen pommi tuli.. Olimme tulleet sijalle 9 / 41 ja ratavirheiden kohdalla oli pyöreä NOLLA!!!! Aikavirhepisteitä meille kuitenkin tuli kun keskiesteillä tapahtuneen hidastelun vuoksi aikamme oli 50 sec paikkeilla. Mutta kyllä meikä oli yhtä hymyä kun astelin ilmoitustaululta autolle.

Tuossa video Carloksen hienosta menosta:


5 kommenttia:

 1. Loistavaa :) Onnittelut ekasta möllinollasta

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon... =) Huomenna mennään taas kokeilemaan taitojamme.. Carppa osaisi enemmän ku mamma.. Mut niinhän se yleensä on.

  VastaaPoista
 3. Fun to see Carlos in action. Agility is fun :)

  VastaaPoista
 4. Tuo oli vallan hauskalta vaikuttavaa touhua, ennenkaikkea tuo lopputuuletus oli mainio !! Molemmilla riitti touhua loppuun saakka :D

  VastaaPoista